Rounded Rectangle: Pandora

   AJHorses

Pandora

Picard

Davignon I

Født 20/4 - 1998

 

172 cm i stang

 

2011: drægtig ved

Fürst Romancier

 

 

 

 

 

Davignon

 

 

Donnerhall

 

Donnerwetter

Disput

Melli

 

Ninette

Markus

Negola

 

 

Piroschka

 

Pik Bube

Pik König

Franka

 

St.Pr. Dunja

Diolen

Waldluft

 

 

 

 

 

St.Pr. Philipa

 

 

Pik König

 

Pik As xx

Abendfrieden xx

Pechfackel xx

St.Pr. Anina

Abhang II

St.Pr. Fahra

 

 

Gaby

 

Gotthard

Goldfisch II

Ampa

Fusion

Frustra II

Donaurose

             

Pandora blev som 3-års fremstillet til sadelkåring i DV, hvor hun blev kåret i RDH, vandt rideprøven med 864,7 i ridelighed, 847 i gangarter og 848,5 i springning og blev udtaget til eliteskue (men ikke stillet da hun er Hannoveraner brændt.)

Hun er endvidere kåret i hovedstambogen i det tyske oldenborg forbund og i hannoveraner forbundet.

Pandora er avlet af Ingo Pape i Tyskland og er ud af en gennemkonsolideret hannoveraner hoppestamme, hvor der i generationer er avlet top- sports og –avlsheste til både spring og dressur. 38 kårede hingste stammer ud af denne hoppestamme.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pandoras mor St.Pr. Philipa er mor til 3 kårede hingste: Rodin e. Raphael, Dobrock e. Donnerwetter og DM, NM og EM vinderen Lanthanid e. Landfrieden. Philipa er helsøster til Celle-hingsten Picard, som var fløjhingst i Verden i 1979 og som er morfar til den internationale top grand prix hest Weltall e. Weltmeyer. Picard er bl.a. far til Picaro, som blev nr. 2 tilbundeschampionatet i 1991.

Philipas datter St.Pr. Prestige e. Landfrieden blev nr. 1 i briliantringen i Oldenburg som 3-års og er mor til hingstene De La Gardie I og II. Prestige er mormor til Prima Ballerina. Pandoras mormor Gaby er mor til avlshingsten Wendengott e. Wendekreis. En helsøster til Gaby - Götenmädel er mor til den succesrige hingst Grandus e. Graphit. Helbrødrene Donatelli I, II og Dorano e. Donnerhall stammer ligeledes ud af denne hoppestamme.

Pandoras far Davignon er en af Tysklands mest anerkendte avlshingste. Han var disciplinvinder i dressuren ved materialprøven med 146,49 point og vandt som 4-års bundeschampionatet i dressur i 1992. Han er far til mere end 30 kårede hingste i hele Europa og et stort antal statspræmie hopper og auktionsheste. Blandt andet er han far til Darvin B, den dyreste dressurhest på forårs-eliteauktionen i Verden 2006, som blev købt af Blue Hors for 75.000 euro. Ligeledes er han far til et stort antal top konkurrenceheste hvoraf flere har været i finalen i bundeschampionatet. Bl.a. Duvalier som vandt i 1997 og i dag konkurrerer på Grand Prix niveau. Davignon har i flere år ligget i top på den tyske indexliste i både spring og dressur.

 

  

Afkom:

2005: Rosaria AJ - Hoppeføl efter Rosentanz

2007: Santino AJ - Hingsteføl efter Sir Donnerhall

2008: Harmonie AJ - Hoppeføl efter Hoftanz

2009: Safir AJ - Hingsteføl efter Swarovski

2011: Safira AJ - Hoppeføl efter Swarovski